Print

 

ПИТАЊА И ОДГОВОРИ

 

 

Питања нам можете послати на email: kontakt@macvanskiokrug.gov.rs Ми ћемо се трудити да одговоримо на свако ваше питање тако што ћемо вам послати одговор на вашу email адресу.Приватност је загарантована.Овде имате списак најчешће постављаних питања и одговора на њих.

 

Драган пита:Интересује ме која је инспекција надлежна за контролу апарата за гашење пожара у угоститељским објектима?

Одговор:За контролу апарата за гашење пожара у угоститељским објектима надлежна је туристичка инспекција. Захтев можете упутити писмено на адресу Мачвански управни округ, Господар Јевремова бр 6/3 Шабац или у електронском облики на адресу  kontakt@macvanskiokrug.gov.rs.

 

Милена пита:Поштовани, која инспекција је надлежна за уклањање дивљих депонија?

Одговор: За уклањање дивљих депонија у градским и сеоским подручјима надлежна је комунална инспекција.За детаљније информације можете се обратити управи града Шапца одељењу комуналне инспекције.

 

Владимир пита: Интересује ме, да ли постоји туристичка инспекција у Владимирцима и на којој адреси?

Одговор: У Владимирцима не постоји туристички инспектор. Инспектор надлежан за општину Владимирци је туристички инспектор из Шапца. За детаније информације можете позвати на тел.015/347-020.

 

Јелена пита: Поштовани, на којој адреси се налази просветна инспекција?

Одговор: Поштована, просветна инспекција се налази у улици Господар Јевремова бр.6/2 Шабац, просторије градске управе града Шапца.За детаљније информације контактирајте градску управу града Шапца.

 

Светлана пита: Коме могу да поднесем пријаву против послодавца који ми није вратио радну књижицу након престанка радног односа?

Одговор: Пријаву подносите инспекцији рада, а може те је поднети писменим путем или лично предати у писарницу округа на адресу Господар Јевремова бр.6/3, Шабац.

 

Никола пита: Да ли постоји посебан образац за подношење пријава инспекцијама и где га могу преузети ако постоји?

Одговор: Поштовани, посебан – типски образац за подношење захтева не постоји. Захтев можете поднети на најобичнијем белом папиру А4 формата који ћете својеручно потписати и предати у писарницу или послати поштом на адресу Господар Јевремова бр.6/3, Шабац.

 

Весна пита: На којој адреси се сада налази инспекција рада.

Одговор: Поштована инспекција рада је премештена и налази се на адреси, Шабац Масарикова бр.31.

 

Радован пита: Поштовани, како могу да закажем састанак код начелника округа.

Одговор: Поштовани, састанак можете заказати позивом на телефон 015/341-196.

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – МАЧВАНСКИ УПРАВНИ ОКРУГ

Tuesday the 21st. By BlueHost Review and Affiliate Marketing.
Copyright 2012

©