Print

 

КОНСУЛТАТИВНИ САСТАНАК  НАЧЕЛНИКА  УПРАВНИХ ОКРУГА

 15.03.2019.БЕОГРАД

У Београду је у петак 15. марта 2019.године ,са почетком у 11 часова одржан консултативни  састанак у организацији Сталне конференције градова и општина и Републичког завода за социјалну заштиту  у сврху упознавања начелника Управних округа са циљевима и садржајем предстојећих једнодневих регионалних радионица на тему" Социјална заштита у јединицама локалне самоуправе", које ће се током априла и маја 2019. године одржати у 17 округа у Републици Србији. На овом консултативном састанку учествовао је и Владан Красавац ,начелник Мачванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

РАДНА ПОСЕТА ОПШТИНИ БОГАТИЋ-14.03.2019.ГОДИНЕ

У четвртак 14.марта 2019. године начелник Мачванског управног округа посетио је општину Богатић, у оквиру активности обиласка локалних самоуправа Мачванског управног округа.Радном састанку су присуствовали поред Владана Красавца и Ненад Бесеровац, председник општине Богатић, Синиша Пузић, заменик председника општине, Мирослав Дабић, председник Скупштине општине и Дубравка Ристић  Гајић, републички ветеринатски инспектор Мачванског управног округа, за подручје општине Богатић.

За детаљније кликни овде

 

РАДНА ПОСЕТА ОПШТИНАМА ЉУБОВИЈА И МАЛИ ЗВОРНИК-12.03.2019.ГОДИНЕ

У оквиру својих планираних активности да се у наредном периоду посете све локалне самоуправе Мачванског управног округа, начелник Владан Красавац је у уторак 12. марта 2019. године боравио у општинама Љубовија и Мали Зворник. У разговору са руководством ових општина и републичким инспекторима који послове обављају за поменуте локалне самоуправе било је речи о активностима које се у овом пероду одвијају у локалним самоуправама и сарадњи инспекцијских служби на релацији локална самоуправа републичке инспекције . 

За детаљније кликни овде

 

РАДНИ САСТАНАК У ОПШТИНИ ВЛАДИМИРЦИ -11.МАРТ 2019.ГОДИНЕ

У понедељак 11. марта 2019. године, у општини Владимирци, са почетком у 9:00 часова у просторијама општинске управе  одржан је радни састанак на тему руралног развоја. На састанку су учествовали у име домаћина Милорад Милинковић,председник општине Владимирци, Александар  Богићевић, помоћник Министра пољопривреде за рурални развој , Владан Красавац ,начелник Мачванског управног округа,Милоје Драгојевић, директор ПССС Шабац и представници локалних самоуправa са подручја града Шапца и општина Богатић, Коцељева и Владимирци који се баве проблематиком руралног развоја.Након састанка учесници су посетили пољопривредно домаћинство Жељка Милутиновића у селу Дреновац.

За детаљније кликни овде

 

У СТРУЧНОЈ СЛУЖБИ МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН 8.МАРТ- МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА

Међународни дан жена 8.март 2019 пригодно је обележен  у Стручној служби Мачванског управног округа. Начелник Мачванског управног округа, Владан Красавац приредио је коктел за  сараднице и уз пригодне поклоне честитао  празник. Обележавању Празника присуствовали су сви запослени у Стручној служби Мачванског управног округа. Овим путем начелник Мачванског управног округа Владан Красавац  свим припадницама лепшег пола честита Међународни дан жена  уз жељу да им  сваки дан буде 8 март.

 

РАДНА ПОСЕТА ОПШТИНИ КРУПАЊ-07.МАРТ 2019.ГОДИНЕ

У четвртак 07. марта 2019. године Владан Красавац , начелник Мачванског управног округа посетио је општину Крупањ,једну од осам локалних самоуправа са територије Мачванског управног округа.У првом делу посете обављени су разговори са руководством општине Крупањ ,начелником општинске управе Милорадом Симићем, са сарадницима.У другом делу посете одржан је састанак са републичким инспекторима који послове из своје надлежности обављају на територији општине Крупањ.

За детаљније кликни овде

  

06. МАРТ 2019.ГОДИНЕ БЕОГРАД

Р.К. "МЕТАЛОПЛАСТИКА" ШАБАЦ-УСПЕХ ВРЕДАН ПАЖЊЕ

Утакмицу је у среду 06. марта 2019 посматрао и начелник Мачванског управног округа Владан Красавац, дугогодишњи голман Рукометног клуба "Металопластика" и члан управе овог реномираног клуба.

За детаљније кликни овде 

                                         

КОЛЕГИЈУМ- 06.МАРТ 2019.ГОДИНЕ

Други по реду колегијум у 2019. години одржан је у среду 06. марта 2019. године у кабинету начелника Мачванског управног округа, са почетком у 9:00 часова. Поред извештаја о реализацији закључака   са претходног ,првог колегијума, који је одржан 05. фебруара 2019. године извршена је анализа рада инспекцијских органа за фебруар месец 2019. године. На крају састанка утврђени су   закључци који ће се у наредном периоду спровдити.

За детаљније кликни овде

 

РАДНИ САСТАНАК - 04.МАРТ 2019.ГОДИНЕ

У понедељак 04. марта 2019. године у просторијама Мачванског управног округа ,са почетком у 9:00 часова, одржан је радни састанак на тему унапређења сарадње републичке туристичке инспекције, комуналне полиције Градске упрве Шабац и пореске управе. Састанак је одржан у организацији начелника Мачванског управног округа  Владана Красавца.Састанку су присуствовали поред начелника Управног округа Владана Красавца, Живадин Бошковић, републички туристички инспектор, Александар Мићић, представник комуналне полиције Градске управе Шабац, Сретен Благојевић, директор Филијале Пореске управе Шабац и Зорица Чолић, шеф Одсека Стручне службе Мачванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

СВЕЧАНА СЕДНИЦА ОКРУЖНОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА 01.МАРТ 2019.ГОДИНЕ

У   петак 1. марта 2019. године,   начелник Мачванског управног Владан Красавац , као командант Окружног штаба за ванредне ситуације, одржао је Свечану седницу штаба, поводом 1. марта Међународног дана цивилне заштите. На седници је усвојен записник са претходне 23. седнице, усвојен је  Извештај о раду Окружног штаба за 2018. годину, а начелник штаба Мр. Фадиљ Незири је одржао презентацију поводом Међународног дана цивилне заштите о организацији, стању и плановима за развој  цивилне заштити унутар Сектора за ванредне ситуације.

За детаљније кликни овде

 

ИЗВЕШТАЈ  са Скупштине Привредног друштва "Цер" 28. фебруара 2019

У четвртак 28. фебруара 2019. године ,са почетком у 14:00 часова у Београду, у  просторијама Министарства за рад, запошљавање ,борачка и социјална питања  одржана је  Скупштина Привредног друштва "Цер". У раду Скупштине учествовали су Ненад Нерић, Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања ,Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа,  Радован Лукић, представници општина Љубовија, Крупањ, Мали Зворник и Владимирци. На дневном реду Скупштине било је постављење Ненада Нерића, Државног секретара Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на место председника Скупштине Привредног друштва "Цер". Било је речи и о начину финансирања и другим текућим питањима од значаја за функционисање Привредног друштва "Цер".

 

ПОСЕТА АМБАСАДОРА ПАЛЕСТИНЕ ОПШТИНИ ВЛАДИМИРЦИ, 27. ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ

Председник општине Владимирци, Милорад Милинковић са сарадницима организовао је пријем за амбасадора Палестине у Републици Србији ,  Muhamedа  Nabhanа  и будућег  инвеститора Salejmah Naderа , који је исказао интересовање да у Владимирцима изгради фабрику за производњу лекова.Реч је о светски признатој  компанији " Farmaker ", која већ има неколико производних погона у бројним европским земљама. Овим ће се отворити шанса за економски напредак и нова радна места у општини Владимирци.

За детаљније кликни овде

 

ПОСЕТА НАЧЕЛНИКА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА 41. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА, 22. ФЕБРУАРА 2019.ГОДИНЕ

Међународни сајам туризма ,41. по реду одржан је од 21. до 24. фебруара 2019. године. На сајму су узеле учешће и локалне самоуправе Mачванског управног округа,представљајући туристички потенцијал овог дела Републике Србије.Поред града Шапца ,на сајму су се представили  град Лозница  општине Крупањ,Љубовија , Мали Зворник и Специјална болница за рехабилитацију Бања Ковиљача. 

За детаљније кликни овде

 

САСТАНАК У ЉУБОВИЈИ-21.ФЕБРУАР 2019. ГОДИНЕ

У четвртак 21. фебруара 2019.године, у згради Опшринске управе Љубовија, са почетком у 14,30 часова, одржан је радни састанак на тему побољшања стања у области грађевинарства,саобраћаја и  инфраструктуре , али и области  спорта ,  на подручју локалних самоуправа Мачванског управног округа. Домаћин састанка је Милован Ковачевић, председник општине Љубовија и Владан Красавац у име Мачванског управног округа. Састанку присуствују Потпредседница Владе Републике Србије и Министарка грађевинарства ,саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михаиловић ,са својим сарадницима и Министар омладине и спорта Вања Удовичић , са члановима кабинета.

За детаљније кликни овде

 

ПРВА СЕДНИЦА САВЕТА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА  У 2019. ГОДИНИ  ОДРЖАНА 20.02.2019.ГОДИНЕ У ШАПЦУ

Прва седница Савета Мачванског управног округа у 2019. години одржана је у среду 20. фебруара 2019. године у Шапцу ,са почетком у 13:30 часова . Поред усвајања записника са претходне седнице Савета и усвајања Извештаја о раду Савета Мачванског управног округа за 2018. годину разговарало се и о неколико тема које су од значаја за рад и функционисање овог тела.

За детаљније кликни овде  

 

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА КОЛЕКТИВНОГ ЦЕНТРА У ВАРНИ 13. ФЕБРУАРА 2019. ГОДИНЕ

У среду 13. фебруара 2019.године у кабинету начелника Мачванског управаног округа Владана Красавца , одржан је састанак са представницима корисника Колективног центра у Варни .Разговарало се о проблемима које корисници овог Колективног центра имају већ дужи низ година и могућностима да се помогне у њиховом решавању.Састанак је одржан на захтев представника Колективног центра Варна .

За детаљније кликни овде 

 

ПРВИ КОЛЕГИЈУМ У 2019. ГОДИНИ  НАЧЕЛНИКА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА И ШЕФОВА ИНСПЕКЦИЈСКИХ СЛУЖБИ ОДРЖАН    05. ФЕБРУАРА  2019.ГОДИНЕ

Први колегијум  у 2019. години начелника Мачванског управног округа и шефова инспекцијских органа и самосталних инспектора одржан је у уторак  05. фебруара 2019.године у кабинету начелника Управног округа.Том приликом учесници колегијума доставили су извештаје  о раду за 2018.годину,планове  рада за 2019. годину и извештаје  за јануар месец 2019.године, а разговарало се и о текућим питањима од значаја за рад инспекција.

За детаљније кликни овде

 

КООРДИНАЦИЈА МИНИСТРА БРАНКА РУЖИЋА СА НАЧЕЛНИЦИМА УПРАВНИХ ОКРУГА,ОДРЖАНА 31. ЈАНУАРА 2019. ГОДИНЕ У ПОЖАРЕВЦУ

У Пожаревцу ,седишту  Браничевског управног  округу , одржана је у четвртак 31. јануара 2019.године  редовна координација начелника Управних оруга .Разговарало о  ажурирању Адресног регистра  и Закључку Владе којим се омогућава бесплатна промена личних карата за све грађане  који ће мењати личне карте због промене назива улице и кућног броја,измени Закона о територијалној организацији Републике Србије, пилот пројекту Е инспектор, као и свим другим активностима које предстоје .

За детаљније кликни овде

 

ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ , ВЛАДАНА КРАСАВЦА, НАЧЕЛНИКА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

У четвртак 24. јануара 2019.године начелник Мачванског управног округа Владан Красавац одржао је прву конференцију за медије ,поводом ступања на функцију начелника Мачванског управног округа.Решењем Владе Републике Србије Владан Красавац је постављен на функцију начелника Мачванског управног округа почев од 24. децембра 2018. године.На конференцији за медије говорило се између осталог и о плановима за текућу 2019.годину. 

За детаљније кликни овде

 

КОЛЕГИЈУМ НАЧЕЛНИКА МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СА ШЕФОВИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ СЛУЖБИ 26.12.2018.ГОД.

У среду 26 децембра 2018  начелник Мачванског управног округа Владан Красавац  одржао је  колегијум са начелницима и шефовима инспекцијских служби. На састанку се начелник упознао са руководиоцима надлежних инспекцијских служби и представио своје план за будући рад.

За детаљније кликни овде

 

 

За вести из претходних година: Старе вести из округа

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – МАЧВАНСКИ УПРАВНИ ОКРУГ

Saturday the 23rd. By BlueHost Review and Affiliate Marketing.
Copyright 2012

©