Print

 

АКТУЕЛНОСТИ - 17. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

АКТИВНОСТИ ИНСПЕКЦИЈСКИХ ОРГАНА

По налогу Радне групе за сузбијање ширења епидемије COVID-19, спроведене су појачане активности инспекцијских органа локалних самоуправа и републичких инспекцијских служби у периоду од 12. до 17. фебруара 2021. године. О ефектима контрола инспекцијских органа саопштење за медије дао је Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 16. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

ИЗЈАВА ЗА РТВ АС

У уторак 16. фебруара 2021. године, Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа, дао је  изјаву за Информативну емисију "На лицу места "Радио телевизије АС, на тему прикључења општина Љубовија, Крупањ, Мали Зворник, Владимирци , Коцељева и града Лознице, Регионалној депонији Каленић Уб.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 15. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

ДАН ДРЖАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Дан државности Републике Србије,Сретење обележен је и у Мишару,испред споменика јунацима мишарске битке, у знак сећања на све који су положили живот за слободу и независност наше државе. Свечаности је  присуствовао је и Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 15. ФЕБРУАР 2020. ГОДИНЕ

ЧЕСТИТКА ЗА ДАН ДРЖАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ - СРЕТЕЊЕ

Сретење је државни празник којим се обележавају два битна  историјска датума од значаја за културно-историјски и национални идентитет Срба и Србије. Тог дана 1804.године српски устаници, предвођени Ђорђем Петровићем - Карађорђем, на Збору у Орашцу, донели су одлуку да покрену Први српски устанак. На исти дан 1835. године у Крагујевцу,  проглашен је први Устав модерне српске државе - Сретењски устав. Председнику Републике Србије, грађанима Србије и Мачванског управног округа честитке поводом  Дана државности Републике Србије - Сретења, упутио је Владан Красавац, начелник Управног округа.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 13. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

ИЗЈАВА ЗА ТВ АС

Изјаву за Информативну емисију "На лицу места"Радио телевизије АС дао је Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа,на тему анализе рада и поступања репубичких инспекцијских органа  у јануару  месецу 2021.године.

За детаљније кликни овде

Видео кликни овде 

 

АКТУЕЛНОСТИ - 09. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

ПОСЕТА ДВД "ВИДОЈЕВИЦА" У ЛЕШНИЦИ

Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац посетио је у уторак 09. фебруара 2021. године Добровољно ватрогасно друштво "Видојевица" у Лешници. Том приликом одржан је састанак са руководством Друштва о досадашњим активностима и плановима за наредни период.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 05. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

ОБИЛАЗАК ПУНКТОВА ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ

У склопу редовних активности Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа посетио је град Лозницу,где је са градоначелником Видојем Петровићем и сарадницима одржао састанак и обишао вакцинални пункт у Дому здравља "Др Миленко Марин".

За детаљније кликни овде

Видео кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 04. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

САСТАНАК У ОПШТИНИ ВЛАДИМИРЦИ

У четвртак 04. фебруара 2021. године, са почетком у 13:00 часова одржан је у општини Владимирци  састанак на тему Пројектне документације геотермалне бушотине, коме су поред председника општине Горана Зарића и заменика председника општине Милорада Милинковића присуствовали Професор др Дејан Миленић, са Рударско геолошког факултета у Београду и Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 04. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

САСТАНАК У ОПШТИНИ БОГАТИЋ

Активности око реализације пројекта истраживања потенцијала и експлоатације геотермалних вода у општини Богатић, настављене су одржавањем састанка руководства општине са Професором др Дејаном  Миленићем са Рударско геолошког факултета у Београду. Састанку је присуствовао и Владан Красавац начелник Мачванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 03. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

ДРУГИ КОЛЕГИЈУМ СА РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ ОРГАНА

Други колегијум у 2021. години одржан је у среду 03. фебруара 2021. године у кабинету начелника Мачванског управног округа, са почетком у 09:00 часова, електронским путем, због нестабилне епидемиолошке ситуације. Поред изјашњења о записнику са претходног Првог колегијума, који је одржан 18. јануара 2021. године, руководиоци инспекцијских органа и самостални извршиоци су електронским путем  доставили извештај о раду за месец јануар 2021. године.

За детаљније кликни овде 

 

АКТУЕЛНОСТИ - 03. ФЕБРУАР 2021. ГОДИНЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

О спровођењу имунизације на подручју Мачванског управног округа изјаву за медије дао је Владан Красавац, начелник Мачванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 27. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

ЧЕСТИТКА ЗА САВИНДАН

Савиндан је празник Српске православне цркве који се слави 27. јануара у спомен на Светог Саву, српског просветитеља, првог архиепископа и принца династије Немањића. Празник Светог Саве један је од највећих храмовних и породичних празника српског народа кога светкују многе занатлије, а проглашен је и за школску славу. Све школе у Србији обележиће Савиндан јер се Свети Сава сматра зачетником српске средњевековне књижевности и заштитником просветних установа. Тим поводом Владан Красавац, начелник  Мачванског управног округа упутио је честитку у којој се каже:

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 27. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

МЕЂУНАРОДНИ ДАН СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ  ХОЛОКАУСТА

Држава Србија и читав свет 27. јануара обележавају Међународни дан сећања на жртве Холокауста. Овај датум је установљен 1. новембра 2005. године резолуцијом Генералне скупштине Уједињених нација. Тог дана  1945. године ослобођен је злогласни логор Аушвиц - Биркенау, најозлоглашенији логор смрти у поробљеној Европи. У част афирмације људских права и кажњавања геноцида, апелује се на поштовање сећања на жртве Холокауста, али се у исто време подстичу земље у спречавању геноцида у будућности.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 25. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

ИЗЈАВА ЗА РТВ АС

Услед климатских промена, повећања дневне температуре, отопљавања снега и леда,у наредним данима се  очекује повећање водостаја на рекама. С тим у вези Јавно водопривредно предузеће "Србијаводе упутило је информацију и упозорење Мачванском управном округу.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНСТИ - 25. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

ИЗЈАВА ЗА ТЕЛЕВИЗИЈУ К1

У директном укључењу у емисију Телевизије К 1 начелник Мачванског управног округа Владан Красавац говорио је о спровођењу масовне имунизације на подручју Мачаванског управног округа.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 22. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

ИЗЈАВА ЗА РТВ АС

У петак 22. јануара 2021. године, на тему масовне имунизације грађана и тренутне епидемиолошке ситуације у Мачванском управном округу, изјаву за Информативну емисију "На лицу места" РТВ АС дао је Владан Красавац, начелник Управног  округа.

За детаљније кликни овде

Видео кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 19. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

ПОСЕТА МИНИСТРА ТАТЈАНЕ МАТИЋ ОПШТИНИ БОГАТИЋ

Министар трговине туризма и телекомуникација у Влади Републике Србије Татјана Матић, са сарадницима посетила је општину Богатић у уторак 19.  јануара 2021. године. Одржан је радни састанак са руководством општине Богатић и уприличен  обилазак туристичких потенцијала. Догађају је присуствовао и начелник Мачванског управног округа Владан Красавац.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 18. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

ПРВИ  КОЛЕГИЈУМ СА РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ ОРГАНА

Први колегијум у 2021. години одржан је у понедељак 18. јануара 2021. године у кабинету начелника Мачванског управног округа, са почетком у 09:00 часова, електронским путем, због нестабилне епидемиолошке ситуације. Поред изјашњења о записнику са претходног дванаестог  колегијума, који је одржан 03. децембра 2020. године, руководиоци инспекцијских органа и самостални извршиоци су електронским путем  доставили извештај о раду за месец децембар  2020. године.

За детаљније кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 15. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

МЕДИЈСКО ПРЕДСТАВЉАЊЕ МАЧВАНСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

У петак 15. јануара 2021. године у емисији Актуелно, Радио телевизије  АС, Владан Красавац начелник Мачванског управног округа, представио је рад Управног округа у 2020. години.

За детаљније кликни овде

Видео кликни овде

 

АКТУЕЛНОСТИ - 06. ЈАНУАР 2021. ГОДИНЕ

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА

Начелник Мачванског управног округа Владан Красавац честитао је Божић грађанимa Републике Србије и Мачванског управног округа који празник прослављају по јулијанском календару. У честитки се каже:

За детаљније кликни овде

 

 

За вести из 2020 годинe: Вести из округа 2020

За вести из 2019 годинe: Вести из округа 2019

За вести из претходних година: Старе вести из округа

 

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – МАЧВАНСКИ УПРАВНИ ОКРУГ

Friday the 26th. By BlueHost Review and Affiliate Marketing.
Copyright 2012

©