Print

 

01.04.2014 Десета редовна седмица мачванског управног округа

            Десета редовна седница Савета Мачванског управног округа, трећег сазива, одржана је у уторак 01.04.2014. године у просторијама Мачванског управног округа у Шапцу, са почетком у 11:00 часова.Седници су присуствовали чланови Савета: Светомир Вешић - начелник управног Округа и председавајући Савета, Драган Богићевић - председник општине Мали Зворник,Раде Грујић – председник општине Крупањ и Милош Милошевић – градоначелник града Шапца.

За детаљније кликни овде:Десета редовна седница Савета Мачванског управног округа

 

01.03.2014 Светски дан цивилне заштите

           Светски дан цивилне заштите, који се обележава 1.марта био је прилика да се у шабачком Центру за стручно усавршавање још једном укаже на значај развијене свести о припремљености за превентивне и мере самозаштите у случају елементарних непогода и несрећа.Према међународним стандардима цивилна заштита представља органозован одговор државе на опасности које угрожавају становништво, материјална добра и животну средину.То је најшири облик организовања, припремања и учешћа становништва у хуманитарним активностима и задацима заштите и спасавања.Обележавању дана цивилне заштите присуствовао је и начелник Мачванског управног округа, Вешић Светомир.

 

13.12.2013 Девета редовна седмица мачванског управног округа


          Девета редовна седница Савета Мачванског управног округа, трећег сазива, одржана је у петак 13.12.2013. године у просторијама СО Коцељева у Коцељеви, са почетком у 11:00 часова.Седници су присуствовали чланови Савета: Светомир Вешић - начелник управног Округа и председавајући Савета, Миодраг Лазић - председник општине Мали Зворник и Верољуб Матић - председник општине Коцељева.

За детаљније кликни овде:Девета редовна седница Савета Мачванског управног округа

 
06.11.2013 Осма редовна седмица мачванског управног округа

Осма редовна седница Савета Мачванског управног округа, трећег сазива, одржана је у среду 06.11.2013. године у просторијама Мачванског управног округа Шабац, са почетком у 11,00 часова. Седници су присуствовали чланови Савета: Светомир Вешић - начелник управног Округа и председавајући Савета, Владица Марковић - председник општине Владимирци и Милош Милошевић – градоначелник града Шапца.

За детаљније кликни овде:Осма редовна седница Савета Мачванског управног округа

 
25.09.2013 Седма редовна седмица мачванског управног округа


Седма редовна седница Савета Мачванског управног округа, трећег сазива, одржана је у среду 25.09.2013. године у просторијама Центра за стручно усавршавање ул. Николе Тесле бр.1а на Летњиковцу – Шабац,  са почетком у 11,00 часова. Седници су присуствовали чланови Савета: Светомир Вешић - начелник управног Округа и председавајући Савета и Раде Грујић - председник општине Крупањ.

 За детаљније кликни овде:Седма редовна седница Савета Мачванског управног округа

 

19.06.2013 Шеста редовна седмица мачванског управног округа

Шеста редовна седница Савета Мачванског управног округа, трећег сазива, одржана је у среду 19.06.2013. године у просторијама СО Крупањ у Крупњу са почетком у 11,00 часова.

Седници су присуствовали чланови Савета: Светомир Вешић - начелник управног Округа и председавајући Савета, Слободан Савић - председник општине Богатић, Миодраг Лазић - председник општине Мали Зворник, Верољуб Матић - председник општине Коцељева и Раде Грујић - председник општине Крупањ.

Седници су присуствовали без права гласа: Милоје Лукић заменик председника општине Крупањ, Петровић Радомир дир. Међуопштинског архива за Мачвански управни округ и Глигорић Милоје ветеринарски инспектор - Министарство пољопривреде управа за ветерину.

За детаљније кликни овде: Шеста редовна седница Савета Мачванског управног округа

 

 

20.05.2013 Обука припадника специјализоване јединице цивилне заштите за заштиту од пожара.

Од 20.05.2013 год. до 24.05.2013 године у Регионалном центру за професонални развој запослених у образовању Летњиковац – Шабац, биће одржана Обука специјализованих јединица цивине заштите за заштиту од пожара. На обуци учествује 27 полазника.

За детаљније кликни овде:Обука за припадника специјализоване јединице заштиту од пожара

 


25.04.2013 Пета редовна седмица мачванског управног округа

Пета редовна седница Савета Мачванског управног округа, трећег сазива, одржана је у четвртак 25.04.2013. године у просторијама СО Богатић у Богатићу, са почетком у 11:00 часова.

Седници присуствују чланови Савета: Светомир Вешић начелник управног Округа и председавајући Савета, Слободан Савић председник општине Богатић, Верољуб Матић председник општине Коцељева, Миодраг Лазић председник општине Мали Зворник, Раде Грујић председник општине Крупањ и Милош Милошевић градоначелник града Шапца.

За детаљније кликни овде: Пета редовна седница Савета Мачванског управног округа

РЕПУБЛИКА СРБИЈА – МАЧВАНСКИ УПРАВНИ ОКРУГ

Thursday the 24th. By BlueHost Review and Affiliate Marketing.
Copyright 2012

©